Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Regionala möten om sund konkurrens

Under rubriken Sund konkurrens & schyssta byggen! har Ledarna samarbetat med flera aktörer i och omkring bygg- och anläggningssektorn. Tillsammans har de tagit fram en strategisk agenda för en konkurrensneutral sektor.

Under hösten kommer nio regionala framdriftsmöten att arrangeras på olika platser i landet, för att få fler att arbeta i riktning mot sund konkurrens. Samtliga datum ser du nedan (klicka på länkarna för mer information).

– Vid mötena kommer deltagarna att få med sig kunskap, verktyg och nätverk för att kunna driva frågan både i den egna verksamheten och tillsammans med andra aktörer i regionen. På det sättet blir vi fler som organiserar oss tillsammans för ordning och reda i alla led, säger Charlotte Wäreborn Schultz, projektledare på Sveriges Byggindustrier.

– Jag tycker att det är viktigt att frågan om sund konkurrens lyfts och att det görs som en gemensam satsning i branschen, säger Irena Franzén, bransch- och avtalsansvarig på Ledarna. Det är viktigt för oss att våra medlemmar har möjlighet att delta på de kostnadsfria träffarna och på så sätt påverka utvecklingen.

Välkommen att vara med!

SUND KONKURRENS & SCHYSSTA BYGGEN!

2 oktober, Stockholm
6 november, Västerås
8 november, Umeå
11 november, Luleå
14 november, Sundsvall
18 november, Malmö
21 november, Linköping
22 november, Göteborg
6 december, Växjö

Publicerad 2019-08-27 i Etik

Följ oss på
sociala medier