Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Nominera till pris för jämställdhet

Har ditt företag gjort byggbranschen mer jämställd? Till och med den 30 januari kan du skicka in nomineringar till Jämställdhetsbygget.

Priset Jämställdhetsbygget har instiftats av fyra unga kvinnor i byggbranschen. Det drivs i samarbete med Sveriges Byggindustrier och ska hylla satsningar som har bidragit till en mer jämställd bygg- och anläggningsbransch.

Den 26 mars koras den första vinnaren på Årets bygge-galan.

– Jämställdhetsbygget är ett roligt och viktigt projekt, för det är inte alltför länge sedan byggbranschen verkligen började ta tag i dessa frågor. Jag tror att priset kan påskynda och bidra till en positiv utveckling. Förhoppningsvis kan priset även bidra till att förbättra branschens rykte, vilket i sin tur kan leda till att fler tjejer söker sig till byggbranschen, säger Ina Djurestål, produktionsingenjör och en av initiativtagarna till priset.

I juryn för priset ingår bland andra Byggchefernas ordförande Kajsa Hessel.

Klicka här för att nominera eller läsa mer.

Publicerad 2019-01-14 i Mångfald

Följ oss på
sociala medier