Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Medlemsträff i Öst: ”Vem är du på jobbet?”

Den 27–28 september bjuder Byggchefernas avdelning Öst på medlemsträff. Temat är fokuserat på dig och ditt ledarskap, med en föreläsning och workshop som utgår från ditt arbete som ledare och chef. 

Vem är du på jobbet? Vilka ingår i ditt team? Det är rubriker för en inspirationsföreläsning som ges på medlemskonferensen. Den handlar om att mjuka värden och humankapital förmodligen är det viktigaste som finns för ett företag som vill uppnå sina uppsatta mål. Hur kan vi motivera vår personal? Hur löser vi konflikter? Hur kan vi bli bättre ledare? Hur kan vår organisation bli effektivare? Föreläsningen grundar sig på DiSC, där vi går igenom de olika färgerna och de fyra faktorstaplarna. Seminarieledare är Mia Wernersson från Pulsanalys.

Vi kommer även informera om aktuellt från förbundet, Byggchefernas framtid och medlemsnytta. Under hela resan kommer det att finnas gott om tid för att umgås och bolla idéer med oss branschkollegor och styrelsemedlemmar.

MEDLEMSTRÄFF
Tid & plats: 27–28 september, Stockholm. Samling 07.00 den 27 september på Vikingterminalen. Beräknad ankomsttid den 28 september är 06.30.
Anmälan: Görs via webben här (kom ihåg att logga in). Aktiviteten är kostnadsfri. Du är välkommen att bjuda med en kollega som är medlem. Bor du långt från Stockholm ersätter vi din resa tur och retur. Vill du ta med en kollega som ännu inte är medlem? Skicka namn, e-post och mobilnummer till byggcheferna@ledarna.se.

 

Publicerad 2019-09-03 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier