Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Nominera till Årets Byggchef 2019

Känner du någon som förtjänar titeln Årets Byggchef? Nu har du chansen att lyfta personer som du tycker ska uppmärksammas. Årets Byggchef ska i höst utses för tionde gången och det är dags att nominera.

Förra året tog Alexander Sandstedt, produktionschef på NCC, hem titeln och dessförinnan har åtta andra stått som segrare. När hösten nu närmar sig vill vi veta vem du tycker ska bli den tionde att få den stora äran att motta priset för Årets Byggchef. Du kanske har en kollega som har utmärkt sig lite extra i år? Eller en chef som har kämpat i det tysta i allt för många år utan att få det som hen förtjänar?

Chefer på alla nivåer inom hela samhällsbyggnadssektorn kan nomineras, från installatörsföretag, målerifirmor och byggbolag till teknikkonsulter, arkitektbyråer och fastighetsägare. Den som till slut står som vinnare ska vara en chef som är nytänkande och står för förnyelse i branschen. Självklart ska personen i fråga även vara skicklig på att driva en byggprocess och representera yrkeskåren på ett bra sätt.

Det går att nominera fram till den 30 september 2019. Passa på att nominera din favorit för att rätt person ska utses.

SÅ HÄR NOMINERAR DU
Mejla namnet på din kandidat till aretsbyggchef@byggvarlden.se, senast den 30 september 2019. Vinnaren ska vara en chef som är skicklig på att driva en byggprocess, för såväl kunder som det egna företaget och medarbetarna. När juryn bedömer kandidaterna utgår den ifrån fem kriterier. Vi vill därför att du skriver några rader om den person du nominerar under varje rubrik av dessa fem:
– Lönsamhet
– Kundrelationer
– Etiskt agerande (externt och internt)
– Ledarskap
– Förnyelse

Ange även den nominerades företag, position och telefonnummer. Skriv också några rader om personens bakgrund. Komplettera med kontaktuppgifter till personer som juryn kan kontakta för att få ytterligare information, gärna någon chef, en kollega och en kund. Vi vill även ha namn och telefonnummer till dig som nominerar.

TIDIGARE VINNARE
2010: Konstantin Spinos (arbetsledare, Veidekke)
2011: Magnus Rudén (projektchef, AF Bygg)
2012: Sofia Edoff (produktionschef, NCC)
2013: Helena Söderberg (projektchef, Züblin Scandinavia)
2014: Henrik Bratt (affärsområdeschef, Erlandsson Bygg)
2015: Eva Torberger (distriktschef, Skanska)
2016: Jens Andreasson (arbetschef, Svevia)
2017: Daniel Pettersson (arbetschef och vd, Segermo Entreprenad och NRC Group Sverige)
2018: Alexander Sandstedt (produktionschef, NCC)

Publicerad 2019-08-07 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier