Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Ny styrelse för avdelning Öst utsedd

Byggchefernas avdelning Öst hade nyligen sitt årsmöte på Ledarnas kansli i Stockholm, där bland annat en ny styrelse valdes.
– Vi har nu en bra blandning av nya och erfarna, äldre och yngre, kvinnor och män, säger Jeanet Corvinius, ordförande i avdelning Öst.

Årsmötet för avdelning Öst inleddes som vanligt med att deltagarna, som i år var ett tjugotal engagerade personer, bjöds på wallenbergare.

– Ja, det har blivit lite av en klassiker, berättar Jeanet Corvinius.

Quote image

Jag tror att vår nya styrelse kommer bli toppen.

Därefter inleddes mötet med en genomgång av verksamhetsberättelsen och vad som har gjorts under året, följt av mötets kanske viktigaste punkt: valet av den nya styrelsen. Jeanet Corvinius fick äran att sitta kvar som ordförande fyra år till och övriga som blev omvalda var Yvonne Stenman som biträdande ordförande och Benny Jansson som ledamot. Styrelsen fick även två helt nya ledamöter, Veronica Lundqvist från Skanska och Emma Grass från Zengun.

– Jag tror att vår nya styrelse kommer bli toppen och jag är säker på att våra medlemmar kommer att märka av att vi har ändrat lite. Vi har nu en väldigt bra blandning av nya och erfarna, äldre och yngre, kvinnor och män.

Utöver styrelsevalet låg fokus på årets tema, ”Din pension”, där Anna Bellman från Ledarna och Pier Karlevall från Byggcheferna berättade om hur pensionssystemet fungerar, vad man bör tänka på och vilka valmöjligheter som finns.

Publicerad 2019-05-16 i Ledarskap

Följ oss på
sociala medier