Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Kajsa Hessel invald i Ledarnas styrelse

Byggchefernas ordförande Kajsa Hessel blir ny ledamot i Ledarnas förbundsstyrelse. Det har ett enhälligt valutskott kommit fram till. Hon tillträder som ledamot den 1 juli 2019. 

Kajsa Hessel efterträder Moa Vallgård, som har valt att kliva av uppdraget. I dag är Kajsa suppleant i förbundsstyrelsen. Hon har tidigare också varit ordinarie ledamot, mellan mars 2016 och maj 2018.

”Ledarna har kommit att bli väldigt viktiga för mig”, skrev Kajsa Hessel när hon nominerades till suppleant inför kongressen 2018. ”Vi har skapat en fin plattform för chefer i alla branscher och ser till att de med hjälp av våra smarta verktyg både får det bättre och blir bättre på sitt jobb. Vi ger chefen en stark röst i samhällsdebatten och vi påverkar (på riktigt!) i frågor som är viktiga för att vårt samhälle ska fungera i stort. Och jag vill vara med och se till att vi blir ännu starkare.”

Publicerad 2019-05-15 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier