Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Vill du representera din bransch i avtalsrörelsen?

Nu har du chansen att bli chefens röst i kommande avtalsförhandling i Ledarnas bygg- och fastighetsdelegation.

I höst startar vi vårt arbete inför kommande avtalsrörelse, som ska leda till nya kollektivavtal för våra olika avtalsområden inom bygg- och fastighetsbranschen. Som representant för Byggcheferna blir dina uppgifter bland annat att fånga upp aktuella frågor i branschen, att medverka i utformandet av nya yrkanden på avtalsområdet och ta ställning till arbetsgivarorganisationernas yrkanden. Vi har ett chefsfokus och driver branschens chefsfrågor. Du behöver även kunna vara tillgänglig för avstämningar under perioden januari–april 2020.

Vi behöver en representant från vart och ett av följande avtalsområden: Maskinentreprenörerna, Plåt & Ventföretagen, Måleriföretagen i Sverige, Glasbranschföreningen, Almega Järnvägsinfrastrukturavtalet, Fastigo Industriavtalet samt Fastigo Kommunala avtalet.

För att kunna ingå i delegationen måste du vara medlem i Byggcheferna och vara yrkesverksam inom det aktuella avtalsområdet.

Låter det intressant? Hör av dig till Irena Franzén, bransch- och avtalsansvarig för bygg och fastighetsdelegationen på Ledarna, på irena.franzen@ledarna.se.

Publicerad 2019-02-14 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier