Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Styrelsemedlem i Byggcheferna får viktig roll

Byggchefernas styrelseledamot Anders Hinn har länge brunnit för att påverka byggbranschens framtid. Nu får han ännu större möjligheter att påverka. Från och med den 1 februari 2019 blir han utvecklingschef på Wästbygg.
– Det känns jätteroligt och väldigt spännande. Det här är uppgifter som jag trivs att jobba med, säger han.

Anders Hinn har arbetat inom Wästbygg sedan 2016 och nu tar han alltså ytterligare ett kliv när han utses till utvecklingschef. Tjänsten är helt ny och ska på sikt stärka hela organisationen. Anders Hinn ser positivt på utmaningen, framförallt då utvecklingen av företaget och hela branschen är något han verkligen brinner för och har arbetat med tidigare.

– Det handlar om utvecklingsfrågor i bolaget, allt från stort till smått. Wästbygg gör mycket bra redan, men kan jobba vidare med många frågor. Hur får vi bättre lönsamhet? Hur kan vi jobba mer med jämställdhet och hållbarhet? Det finns mycket att ta tag i och utveckla. På ett branschövergripande plan kan jag dessutom fortsätta att driva utvecklings- och framtidsfrågor i Byggchefernas styrelse, mina uppdrag kompletterar därmed varandra.

Quote image

Jag tycker det är viktigt med förnyelse i branschen.

Vad tycker du behöver utvecklas i branschen?

– Jag tycker det är viktigt med förnyelse i branschen och att man jobbar rätt. Det handlar om effektivisering. Att man jobbar schysst i hela kedjan, från hur rekryteringsarbetet sköts till att vi levererar en produkt vi kan vara stolta över till slutkunden. Det ska vara sunt, etiskt och hållbart. Gör man allt det rätt så mår företaget bättre och det blir en bättre bransch.

Publicerad 2018-12-07 i Ledarskap

Följ oss på
sociala medier