Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Medlemspris på ny fotobok om tunnelbanan

Arkitekturen i Stockholms tunnelbana är märkligt förbisedd, anser arkitekturkritikern Mark Isitt. Det vill han förändra genom fotoboken Stockholm Sub. Som medlem i Byggcheferna kan du nu köpa den för halva priset. 

I boken Stockholm Sub skildras tunnelbanans arkitektur av den kanadensiske fotografen Chris M. Forsyth. Genom 57 bilder visar han de 27 främsta stationerna. Förutom Hötorget och Odenplan, två av nätets första stationer, dokumenterar han bland annat Stadions regnbågsprydda valv och marmorerade bergväggar, Bagarmossens minimalistiska ”trumpetstation” och Kungsträdgårdens lekfulla överdåd.

Fotografierna kompletteras av texter av arkitekturkritikern Mark Isitt, som är bokens redaktör.

Byggchefernas medlemmar har just nu möjlighet att köpa boken för halva priset: 250 kronor. Mejla din beställning till info@frankreview.com och skriv Byggcheferna i ämnesraden.

Publicerad 2018-11-21 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier