Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Årets Byggchef 2018 vinner en unik möjlighet till utveckling

Vem tar över titeln efter Daniel Pettersson och vad är årets pris? Den första frågan får vi svar på först i höst, men den andra vet vi redan nu. Vinnaren kammar hem en utbildning hos Ledarstudion till ett värde av närmare 40 000 kronor.
– I vanliga kurser lär man ut saker. Vi tränar, hittar och drar ut saker som redan finns dolda inom dig, säger Lena Ahlström, vd och grundare av Ledarstudion.

Årets Byggchef 2018 ska utses för nionde gången i höst och fram till den 15 juli går det att nominera den person som du tycker förtjänar priset. Vinnaren kommer att få chansen att utveckla sig själv, både på ett ledarskapsmässigt och personligt plan. Sponsor för årets pris är nämligen Ledarstudion som erbjuder flera olika ledarutbildningar och Årets Byggchef 2018 kommer att få en utbildning till ett värde av närmare 40 000 kronor. Utbildningen, ”Det Personliga Uttrycket”, handlar till stor del om att förstå sig själv.

– Våra utbildningar handlar om personlig utveckling. Genom ”Det Personliga Uttrycket” lär man sig att förstå sin kommunikationsstil och hur man uppfattas. Säger rösten samma sak som kroppen? Det handlar även om att hitta sina värderingar. Vart får jag min energi ifrån? Om du vill hitta fler versioner av dig själv och mer av ditt dolda jag så är Ledarstudion rätt.

Ledarstudion använder sig av speciella verktyg i sina utbildningar. Istället för traditionella ledarskapsutbildningar hämtar de inspiration från ett helt annat område.

– Många av våra verktyg hämtar vi från teatervärlden. Jag har myntat ett uttryck – alla ledare står alltid på en scen. I vanliga kurser lär man ut saker. Vi hittar och drar ut den okända potentialen som redan finns inom dig. Vi utmanar deltagarna till att prova olika saker och det är tillåtet att göra fel. Allt handlar om träning. Våra handledare ger feedback och du kan utveckla din kommunikativa förmåga, hantera din nervositet och jobba på din närvaro. Verktygen som du får kan du ha med dig hela livet, som ledare, förälder, syskon eller vad det nu kan vara.

Flera nomineringar till Årets Byggchef har börjat komma in, men än finns fortfarande chansen. 

SÅ HÄR NOMINERAR DU
Mejla din kandidat till aretsbyggchef@byggvarlden.se, senast den 15 juli 2018. Vinnaren ska vara en chef som är skicklig på att driva en byggprocess, för såväl kunder som det egna företaget och medarbetarna. När juryn bedömer kandidaterna utgår den ifrån fem kriterier. Vi vill därför att du skriver några rader om den person du nominerar under varje rubrik av dessa fem:
– Lönsamhet
– Kundreaktioner
– Etiskt agerande (externt och internt)
– Ledarskap
– Förnyelse
Ange även den nominerades namn, företag, position och telefonnummer. Skriv också några rader om personens bakgrund. Komplettera med kontaktuppgifter till personer som juryn kan kontakta för att få ytterligare information, gärna någon chef, en kollega och en kund. Vi vill även ha namn och telefonnummer till dig som nominerar.

 

Publicerad 2018-06-29 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier