Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Föreläsningar för framtidens byggchefer

Byggchefernas ambassadörer föreläser på skolor i hela Sverige. Ett nytt samarbete med Pulsanalys gör det ännu enklare för dig som vill boka en föreläsning.
– Det är en bra möjlighet för studenter att skaffa ett nätverk och få inspiration, säger Anders Hinn, ambassadör för Byggcheferna och affärschef på Wästbygg.

En viktig aspekt för Byggcheferna är att hitta ny kompetens som kan komma med innovativa idéer och arbetssätt. Därför finns bland annat vårt studentmedlemskap, som just nu är kostnadsfritt i ett år. Skolor med bygginriktningar har dessutom möjlighet att boka en föreläsare. Även om man redan är intresserad av och har börjat söka sig till branschen kan det vara viktigt att få information och inspiration från personer som har erfarenhet.

 

 

Anders Hinn är en av ambassadörerna som besöker framtidens byggchefer.

– Man vet själv hur det var i den åldern, säger han. Jag försöker ge goda råd och tips som de kan ha användning av i framtiden, oavsett vilket yrke de är intresserade av. Det finns många olika vägar att gå inom byggbranschen.

Anders Hinn växte upp med familjemedlemmar i byggbranschen och har sedan dess arbetat som bland annat snickare, arbetsledare och platschef. Idag är han affärschef på Wästbygg.

– När jag är ute och föreläser pratar jag om branschen i stort, men självklart representerar jag även Wästbygg. Det är väldigt roligt att det i stort sett är hälften killar och hälften tjejer när vi är ute. Sedan gäller det att få upp de siffrorna bland dem som faktiskt arbetar i branschen också.

Varför ska man söka sig till byggbranschen?

– För att det är fantastiskt kul. Om du gillar att skapa något och att jobba med människor är det rätt bransch för dig.

 

Vill du boka en föreläsare? Välkommen att kontakta Mia Wernersson, vd på Pulsanalys, på mia.wernersson@pulsanalys.se eller 070-676 23 75. Genom Pulsanalys kan du som medlem i Byggcheferna även boka föreläsningar om ledarskap. Läs mer här och här

 

Publicerad 2018-06-08 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier