Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Vem ska bli Årets byggchef 2018?

Nu kan du nominera Årets byggchef.
I höst utses den nionde vinnaren av Byggchefernas och Byggvärldens utmärkelse.
– Det är väldigt viktigt att lyfta fram den här rollen i branschen, säger fjolårets segrare Daniel Pettersson.

Sedan 2010 har Årets byggchef utsetts av Byggcheferna och tidningen Byggvärlden. Syftet är att höja statusen på yrkesrollen. Chefer på olika nivåer och inom olika delar av hela samhällsbyggnadssektorn kan nomineras.

Vinnaren ska vara en chef som är skicklig på att driva en byggprocess, för såväl kunder som det egna företaget och medarbetarna. Juryn bedömer kandidaterna utifrån lönsamhet, kundreaktioner, etiskt agerande (externt och internt), ledarskap samt förnyelse. Referenser väger också tungt.

Daniel Pettersson, vd på Segermo Entreprenad/NRC Group Sverige, är nuvarande titelhållare:

– Jag gillar att vinna och det här kändes extra kul, för konkurrensen är hård. Det finns jättemånga bra ledare inom den här branschen. Vinsten har lett till att vi har fått uppmärksamhet för vad vi är och vad vi gör. Vi är nyetablerade i Sverige och behöver bli en attraktiv arbetsgivare. Det tycker jag att vi har fått hjälp med genom den här vinsten, säger han.

 

SÅ HÄR NOMINERAR DU
Mejla namn på din kandidat till aretsbyggchef@byggvarlden.se. Ange även den nominerades företag, position och telefonnummer. Komplettera med kontaktuppgifter till personer som juryn kan kontakta för ytterligare information (gärna någon chef, en kollega och en kund). Vi vill även ha namn och telefonnummer till dig som nominerar.

 

TIDIGARE VINNARE
2017:
Daniel Pettersson (vd, Segermo Entreprenad/NRC Group Sverige)
2016: Jens Andreasson (arbetschef, Svevia)
2015: Eva Torberger (distriktschef, Skanska)
2014: Henrik Bratt (affärsområdeschef, Erlandsson Bygg)
2013: Helena Söderberg (projektchef, Züblin Scandinavia)
2012: Sofia Edoff (produktionschef, NCC)
2011: Magnus Rudén (projektchef, AF Bygg)
2010: Konstantin Spinos (arbetsledare, Veidekke)

 

Publicerad 2018-04-17 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier