Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Byggcheferna ger studenter insyn i arbetslivet

Byggchefernas ambassadörer vill möta branschens framtida ledare.
Den 29 augusti föreläste Anders Hinn och Anders Lindh på Campus i Helsingborg.
– Studenterna uppskattade det jättemycket, säger läraren Radhlinah Aulin.

I sin roll som lektor vid Lunds universitet, på Avdelningen för byggproduktion, bokar Radhlinah Aulin ofta föreläsningar av Byggchefernas ambassadörer. Hon ser det som ett sätt att lyfta de mänskliga aspekterna av byggbranschen, vid sidan av hårda fakta och sifferexercis.

– Vår utbildning är mest teoretisk, säger hon. Därför behöver vi lyssna på personer som har praktisk erfarenhet. Studenterna ska jobba tillsammans med andra efter utbildningen, då måste de lära sig hur olika personer fungerar i grupp. Det handlar om en ledarskapsinput från Byggcheferna.

Den 29 augusti föreläste Anders Hinn på Campus Helsingborg, som är en del av Lunds universitet. Han är affärschef på Wästbygg, styrelseledamot i Byggcheferna och en av föreningens mest aktiva ambassadörer. Tillsammans med ledarskapskonsulten Anders Lindh talade han om ledarskap i stort, om att jobba med olika personlighetstyper och om varför Byggcheferna faktiskt behövs i byggbranschen.

Vill du boka en föreläsning till din skola? Ring Sofia Löfberg på 08-598 990 24 eller använd formuläret här

 

Publicerad 2017-08-28 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier