Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Missa inte ditt lokala årsmöte

Under våren har Byggchefernas lokala avdelningar årsmöten.
Glöm inte att anmäla dig till byggcheferna@ledarna.se.

I år är Byggchefernas lokala årsmöten extra viktiga – och extra roliga. Förutom att vi utser ombud till föreningens stämma i september, och diskuterar avgörande frågor om verksamheten och branschen, bjuder vi på en föreläsning av Stefan Engeseth (författare av Sharkonomics). Genom att studera hajens beteendemönster, instinkter och karaktärsdrag har han utvecklat affärsstrategier som kan vara användbara för både företag och enskilda byggchefer. Föreläsningen är helt kostnadsfri. Ta gärna med dig en kollega! Efter mötet äter vi en gemensam middag.

Anmäl dig till byggcheferna@ledarna.se. Ange namn, befattning, mobilnummer samt e-postadress för registrering. Välkommen!

 

AVDELNING SYD
28 mars (17.00-20.00), Malmö

AVDELNING MELLAN
4 april (17.00-20.00), Örebro

AVDELNING GÄVLE/DALA/SUNDSVALL
11 april (17.00-20.00), Gävle

AVDELNING SMÅLAND/HALLAND
12 april (17.00-20.00), Växjö

AVDELNING ÖST
20 april (17.00-20.00), Stockholm

 

Byggcheferna består av 16 500 medlemmar inom  bygg-, installations-, anläggnings- och fastighetssektorn. Vi strävar efter en sund och schyst byggbransch, präglad av etik, mångfald, hållbart ledarskap och god arbetsmiljö för chefer. Vilka beslut som fattas i framtiden styrs av vilka frågor vi lyfter i dag. Din röst är viktig för oss!

 

Publicerad 2017-03-16 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier