Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

En heldag om miljö och hållbarhet

Välkommen till konferensen Byggforum 2017 – miljö och hållbarhet! Den vänder sig till dig som är verksam i bygg- eller fastighetsbranschen och äger ansvar för strategi, affärsutveckling och/eller miljö- och hållbarhetsfrågor. Konferensen är skapad med tanke på entreprenörer, materialleverantörer och fastighetsägare, men även politiker och offentligt anställda tjänstemän inom stat, kommun och landsting.

 

ERBJUDANDE FÖR BYGGCHEFERNAS MEDLEMMAR

Genom att nyregistrera dig får 700 kronor i rabatt på anmälningsavgiften. Din kostnad blir då 3 800 kronor i stället för det ordinarie priset på 4 500 kronor (alla summor exklusive moms). Erbjudandet gäller ända fram till konferensdagen, men observera att det endast omfattar nyregistreringar.

 

BYGGFORUM 2017 – MILJÖ OCH HÅLLBARHET

Plats: Konferens 7A, Odengatan 65, Stockholm.
Datum: 2017-05-09 (tisdag).
Tid: 09.15–16.45. Registreringen öppnar 08.00. Partnerfrukostar mellan 08.15–09.00.
Arrangör: Aktuell Hållbarhet tillsammans med Byggvarubedömningen.
Registrering: Klicka här.

 

Publicerad 2017-03-16 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier