Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Medlemsavgiften höjs med tre kronor

Att vara medlem i Byggcheferna har tidigare kostat 37 kronor i månaden.
Från och med den 1 mars är det tre kronor dyrare.
Läs mer här om vad den nya avgiften kan ge dig.

Byggchefernas medlemsavgift har höjts till 40 kronor i månaden, enligt ett beslut vid styrelsemötet den 29–30 november 2016. Höjningen görs inom ramen för ett beslut på Byggchefernas stämma 2013, då styrelsen fick mandat att vid behov höja avgiften under stämmoperioden (2013–2017) med max fem kronor per medlem och månad.

I oktober samma år valde styrelsen att höja avgiften med två kronor, från 35 till 37 kronor i månaden. Den nu aktuella höjningen omfattar alltså de resterande tre kronorna.

Skillnaden kan verka liten, men för Byggcheferna betyder den mycket. Orsaken till höjningen är både kommande och genomförda utgifter – bland annat för Stoppa machokulturen, som vi sedan starten har sett som årtiondets viktigaste kampanj. De tre extra kronorna gör att vi kan fortsätta vårt arbete för alla byggchefers bästa. Är du inte redan medlem? Låt oss berätta varför vi behöver dig – och varför vi tror att du kan behöva oss – på sidan där du kan bli medlem.

 

Publicerad 2017-03-08 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier