Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Stoppa machokulturen laddar om

ska%cc%88rmavbild-2016-08-26-kl-13-53-20

Nu fortsätter vårt arbete med kampanjen Stoppa machokulturen. Höstens tema är ”Prata så alla kan lyssna”. En viktig del av detta är en verktygslåda för schysst snack. Som medlem i Byggcheferna kan du beställa den gratis till din arbetsplats. Den innehåller en kort film, frågor att diskutera, affischer att sprida och domarkort att utdela. Att ha den i fikarummet leder garanterat till diskussioner om jargong och kultur. Mejla din beställning till byggcheferna@ledarna.se!

I den medföljande filmen får barn läsa citat från svenska byggen. Under kampanjperioden kommer den att publiceras i olika versioner i våra sociala medier. Den har redan väckt stor uppmärksamhet.

En ambition är att under kommande period lyfta fram fler goda exempel. Vi ska fortsätta att belysa de problem som faktiskt finns, men vill samtidigt uppmärksamma dem som säger från. I ett pressmeddelande om kampanjens nystart har en stor mängd personer, från byggbranschens alla yrkeskategorier, ställt sig bakom vårt budskap genom att medverka på bild.

Läs mer och se filmen på stoppamachokulturen.nu

Publicerad 2016-09-08 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier