Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Välkommen till Det stora utvecklingssamtalet i Almedalen!

Vi har bestämt oss för att skapa en jämställd byggbransch. För det behöver vi ändra på rådande attityder och stoppa machokulturen. Genom ett samtal som handlar om dig och mig vill vi tillsammans med psykologen Per Naroskin skapa verklig förändring. Och vi vill att du är med! Därför har vi bokat in dig på en tid med Per i Almedalen.

Tid: Tisdag 5/7 kl. 14.00 – 15.00
Plats: Samhällsbyggararenan, Visby hamn, M/S Blue Charm (granne med Teaterskeppet)

Kan du inte närvara kommer Det stora utvecklingssamtalet i Almedalen livesändas här

Läs mer om Det stora utvecklingssamtalet, Byggcheferna och Byggnads på www.stoppamachokulturen.se

Tips: Fortsätt samtalen i #Samtalssoffan

Almedalen är i sina bästa stunder en fantastisk arena för samtal, nätverkande och nya möten. Det som ibland saknas är viljan att lyssna. Och ibland en brist på bekväma platser att föra samtalen på. Vi vill hjälpa till med båda dessa saker. Under Almedalsveckan kommer kampanjen Stoppa Machokulturen bidra till givande och ärliga samtal. Detta genom att erbjuda en soffa, #samtalssoffan, där besökare får möjligheten att prata om stora och små frågor, med nya och gamla kontakter. Men det finns några regler för det goda samtalet. Så i den här soffan utgår vi från att vi lyssnar på varandra och alltid utgår från oss själva. I #samtalssoffan gömmer vi oss inte bakom språket och ord som ”man” och ”folk” och ”andra”. Genom att konsekvent säga ”jag”, ”mig”, ”du” och ”dig” tror vi att samtalen i just denna soffa blir ännu mer intressanta och givande. Bokar du vår ambulerande soffa utlovas en garanterad bekväm plats för 2-3 personer att sitta och samtala på. Idealiskt för möten, intervjuer, poddcast-sändningar och andra spännande dialoger under Almedalsveckan. Boka här.

Vi har bestämt oss för att skapa en sundare byggbransch. Genom kampanjen Stoppa Machokulturen, ett samarbete mellan Byggcheferna och Byggnads, tar vi krafttag mot begränsande fördomar och myter.

Boka din tid i samtalssoffan här

Följ #samtalssoffan på:
Twitter: @samtalssoffan

Facebook: https://www.facebook.com/samtalssoffan/

Instagram: @samtalssoffan

Anmäl dig till eventet på Facebook

Publicerad 2016-06-21 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier