Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

”Byggcheferna är mitt LinkedIn”

Vill du lyckas som chef? Det vill vi också att du ska. Som medlem i Byggcheferna kommer du närmare 16 500 kolleger över hela landet – personer som vet vad just ditt yrke innebär. Här berättar en av våra medlemmar om varför Byggcheferna behövs.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Martin Hagman
Projektingenjör på Skanska, Väg och Anläggning Väst, Göteborg

Hur länge har du varit medlem?

– Cirka fem år.

Varför är du medlem?

– För att de frågor som Ledarna och Byggcheferna historiskt sett har drivit och driver i dag är väldigt viktiga för alla individer i branschen. Detta arbete kräver engagemang hos medlemmarna och där vill jag gärna vara med och bidra.

Vilka frågor är viktigast för Byggcheferna att driva?

– För mig är det just nu arbetsmiljön och löneprocessen. En sund arbetsmiljö är ett måste om människor ska söka sig hit och stanna kvar i branschen. Psykosociala sjukdomar, mångfald och etik är enligt mig områden där det finns mycket kvar att utveckla.

Hur kan Byggcheferna hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll?

– Förutom alla kurser och seminarier som jag aldrig får tid att gå på gillar jag alla människor som jag träffar genom Ledarna och Byggcheferna. Det blir ett grymt nätverk som kan användas i min yrkesverksamma karriär. Mitt privata LinkedIn, så att säga.

Vill du också bli medlem? Klicka här!

Publicerad 2016-05-26 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier