Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Gör stress arbetsplatsen osäker?

Byggcheferna_FB-inlagg-anonym

Just nu gör Arbetsmiljöverket en granskning av byggbranschen och under helgen uppdagades det att platschefer ofta inte hinner med säkerhetsarbetet. För att följa upp granskningen gjorde vi på Byggcheferna ett stickprov och ringde upp en platschef Mellansverige. För oss berättar hen anonymt om hur det går till på sin arbetsplats. Hinner du som platschef med säkerhetsarbetet eller inte?

– Det beror på helt byggtiderna. Ofta har vi väldigt pressade byggtider och då kan det vara problematiskt att hinna med allt. Det är inte så att jag medvetet prioriterar bort säkerheten, men på grund av tidsbristen väljer man att hellre lösa problem vi har här och nu. I det stora hela skulle jag säga att jag hinner med säkerhetsarbetet på det sätt jag vill på hälften av projekten.

Publicerad 2016-04-13 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier