Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Hej Patrik!

Patrik

För några veckor sedan besökte Patrik Löfgren, Lundqvist måleri, vår workshop i Umeå för en schysst och jämställd byggbransch.

Vad var det bästa med eftermiddagen?
– Det var roligt och givande att träffa fler med liknande funderingar och tankar. Det var härligt att få berätta vad jag tycker och få lufta mina åsikter. En sak vi diskuterade var att alltid bli dömd och bedömd efter vad man presterar, inte efter vem man är. Tyvärr var det lite för kort tid för att verkligen grotta ner sig i frågorna.

Vad kommer du ta med dig från workshopen till arbetslivet?
– Jag minns speciellt ett exempel de tog upp. Det var en arbetsledare som upptäckte att det hade skett sexuella trakasserier på jobbet. Då ställde han sig upp och verkligen satte ner foten, höll ett ordentligt brandtal om att det inte var okej. Sånt inspirerar.

Publicerad 2016-04-05 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier