Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Vem blir Årets byggchef 2016?

Nu är det dags igen – för sjunde året i rad arrangerar tidningen Byggvärlden och Byggcheferna tävlingen Årets Byggchef. Syftet med tävlingen är att höja statusen på byggchefsrollen genom att lyfta fram föredömliga ledare.

Juryn har sagt sitt. 

I år har juryn fått in många bra förslag med chefer på olika nivåer och inom olika delar av branschen. Vinnaren ska vara en chef som är skicklig på att driva en byggprocess, både för kunder, det egna företaget och medarbetarna. Samtidigt ska personen vara en chef som står för förnyelse.

Här är de fem nominerade.

– Jens Andreasson, Arbetschef Svevia, Göteborg

– Aneta Mattsson, Arbetschef Einar Mattson, Stockholm

– Mats Rydén, Projektchef NCC, Stockholm

– Mohamed Kiswani, Affärsområdeschef Projektgaranti, Göteborg

– Per Wall, Arbetschef Veidekke Entreprenad AB, Stockholm

arets_byggchef_webb620x280

Grattis till alla fantastiska byggchefer runt om i landet och speciellt ni som blivit nominerade. I byggvärlden kan du läsa mer om de som blivit nominerade och vad som gör just dem till bra byggchefer. Klicka här

Ã-rets byggchef_colorny

Publicerad 2016-03-09 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier