Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Webbseminarium om personalliggare i Byggbranschen. Med livechatt!

För att motverka svartarbete och främja en sundare konkurrens inom byggbranschen infördes i början av 2016 krav på att använda elektroniska personalliggare. Som arbetsgivare blir det din skyldighet att se till att alla verksamma personer du ansvarar för registrerar sig.

Är du osäker på hur det fungerar eller vad det innebär för just dig? Då rekommenderar vi att delta i Skatteverkets webbseminarium om de nya reglerna för personalliggare på byggarbetsplatser.

Den 8:e och 9:e februari kommer de bland annat gå igenom vad som är byggherrens ansvar, hur anmälan görs, vilka undantag som finns och hur Skatteverkets kontrollbesök fungerar. Webbseminariet kommer också att ha chattmöjligheter där du får ställa de frågor du har. Du behöver inte anmäla dig i förväg och ditt deltagande är helt kostnadsfritt. Om du missar seminariet eller är upptagen med annat, finns sändningarna att titta på i efterhand.

 

Måndag den 8 februari kl. 14.00–16.00
Tisdag den 9 februari kl. 18.00–20.00

Länk till webbseminariet

 

Publicerad 2016-02-04 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier