Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Vem blir Årets byggchef 2016?

Nu är det dags igen – för sjunde året i rad arrangerar tidningen Byggvärlden och Byggcheferna tävlingen Årets Byggchef. Syftet med tävlingen är att höja statusen på byggchefsrollen genom att lyfta fram föredömliga ledare.

– Jag känner en stolthet och ska naturligtvis njuta så länge det varar. Det var större än vad jag hade kunnat fatta att bli utsedd till Årets Byggchef. Jag har fått mycket uppmärksamhet, både internt och externt, säger Eva Torberger som blev Årets Byggchef 2015.

Vem blir Årets Byggchef 2016?

Årets Byggchef 2015 är Eva Torberger, distriktschef på Skanska i Göteborg.


Så nominerar du

Vem som blir årets vinnare kan ni därute vara med och påverka genom att nominera en kollega, chef eller annan som ni tycker är en bra representant för yrkeskåren. Chefer på olika nivåer och inom olika delar av branschen kan nomineras. Vinnaren ska vara en chef som är skicklig på att driva en byggprocess, både för kunder, det egna företaget och medarbetarna. Samtidigt ska han/hon vara en person som står för förnyelse.

När juryn bedömer byggcheferna utgår den ifrån fem kriterier. Vi vill därför att du skriver några rader om den person du nominerar under varje rubrik av dessa fem:

  • Lönsamhet
  • Kundreaktioner
  • Etiskt agerande – externt och internt
  • Ledarskap
  • Förnyelse

Vi behöver också en del faktauppgifter om den person du vill se som Årets byggchef. Ange:

  • Den nominerades namn
  • Företag
  • Position
  • Kort om bakgrund
  • Telefonnummer

Komplettera med kontaktuppgifter till personer som juryn kan kontakta för att få ytterligare information, gärna någon chef, kollega och kund. Vi vill också ha namn och telefonnummer till dig som nominerar.

Mejla din kandidat till: aretsbyggchef@byggvarlden.se senast den 31 januari 2016.

Ã-rets byggchef_colorny

Hos Byggvärlden hittar en längre artikel om Årets byggchef 2016.

Publicerad 2015-11-11 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier