Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Hallå där!…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…Fredrik Asklund, VD på Erlandsson Bygg i Mitt.

 

Du har anmält dig till workshopen ”Alla tjänar på en jämställd byggbransch” i Stockholm 17 november. Varför då?
Jag har anmält mig för att det gäller en väldigt viktig fråga. Det som också är bra är att ni har lyckats bjuda in personer som kan framföra ett viktigt budskap under roliga former. Det gör ämnet enklare att ta till sig och lättare att föra vidare.

Varför är frågan viktig?
Det är viktigt med en mix mellan kvinnor och män för att vi som bransch ska kunna utvecklas. Jag skulle till exempel vilja se fler kvinnor i produktionen. Vi kompletterar varandra väldigt bra och jag är övertygad om att det kommer vara en framgångsfaktor i framtiden.

Vad hoppas du få ut av dagen?
Att vi i branschen börjar prata om det ännu mer. Jag har alltid varit för en bra mix i arbetslagen. Förhoppningsvis inspirerar dagar som de här till att vi börjar agera och försöker få saker att förändras – på riktigt.

 

Har du glömt anmäla dig? Det finns fortfarande några platser kvar. Anmäl dig direkt på: http://stoppamachokulturen.nu/workshops/

 

Publicerad 2015-11-06 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier