Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Nu är anmälningen öppen!

Workshopen_talare_1200x630

Nu går det äntligen att anmäla sig till våra inspirationsworkshoppar i Stockholm och Göteborg 17 respektive 23 november. Det är de två första i en rad evenemang för att sticka hål på fördomar och machokultur i byggbranschen. 

Hur gör vi vår bransch mer tillgänglig och attraktiv för alla? Det är en av våra största utmaningar just nu. Tillsammans med bland andra Babben Larsson, Jan Bylund, Edna Eriksson och branschrepresentanter bjuder vi in till en fullspäckad halvdag, där skratt blandas med aha-upplevelser, föreläsningar, workshoppar och bra diskussioner.

Var med och forma framtidens byggbransch!

Evenemanget är kostnadsfritt för alla våra medlemmar, men antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller!

Anmäl dig direkt här.

 

 

Publicerad 2015-10-06 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier