Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

På gång för ambassadörerna

IMG_2269

Hallå där!…

…Anne Stampe ansvarig för Byggchefernas ambassadörsprogram. Snart börjar inskolningen av blivande branschkollegor på landets universitet och högskolor. Vad har ni på gång under hösten?

– Vi kommer finnas med på väg- och vattenbyggnadssektionens mottagning av nya studenter på Chalmers och samhällsbyggnadssektionens mottagning på KTH. Eftersom behovet av chefer och ledare inom branschen är stort, är det både roligt och viktigt att finnas på plats och berätta för de nya studenterna att vi finns och vad vi gör.

Varför är det viktigt?
– För många är det första gången som de kommer i kontakt med Byggcheferna och våra ambassadörer, här ser vi möjligheter att informera om vårt arbete och att bjuda på våra erfarenheter av att vara ny på jobbet.

Har ni något annat på gång?
– Vi har även en hel del föreläsningstillfällen inbokade under hösten, bl.a. på teknikhögskolan i Linköping samt Malmö och Helsingborgs högskolor, där vi kommer att prata om ledarskap, etik och machokultur. Det kommer bli en händelserik och spännande höst för oss i ambassadörsnätverket, avslutar Anne Stampe.

 

Om ambassadörsprogrammet
Byggchefernas ambassadörer besöker byggrelaterade utbildningar för ett dela med sig av sina erfarenheter från branschen. För många elever blir detta en första kontakt med yrkesverksamma byggchefer och ett uppskattat informationstillfälle inför det som väntar när det är dags att ta klivet fullt ut i arbetslivet.

 

Publicerad 2015-08-20 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier