Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Du missar väl inte årsmötet i avdelning Väst?

Välkommen till ett årsmöte med platschefens arbetsmiljö som tema. Vi planerar att, tillsammans med Sveriges Byggindustrier och Ledarna, diskutera problematiken kring platsledningens arbetssituation på våra byggarbetsplatser. Syftet är att i ett gemensamt forum hitta angreppssätt för att förbättra situationen.

På mötet kommer vi också att behandla årsmötesförhandlingar, ledaravtalet – hur blir vi bättre på tillämpningen, rapport från Ledarnas kongress 2014 och dialogmöte. Medverkar gör bland annat Therese Magnusson, förhandlare, Irena Franzén, avtalsansvarig och Börje Hammarström, branschansvarig på Ledarna. Vi bjuder på något lätt att äta och dricka.

Tid, plats och anmälan

  • Torsdag 5 februari kl 17.00- ca 20.00
  • Folkets Hus, Järntorget i Göteborg
  • Anmäl dig senast den 2 februari men gärna så snart som möjligt, till byggcheferna@ledarna.se. Ange ditt medlemsnummer alt ditt personnummer så att vi kan registrera din anmälan. Träffen är kostnadsfri.

Välkommen önskar Pär Rask, ordförande i avdelning Väst.

IMG_9765

Publicerad 2015-01-19 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier