Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

VVS via Världstoalettdagen

I morgon är VVS-branschen i fokus. Det är nämligen Världstoalettdagen, så sökarljuset är inställt på alla de människor runt om i världen som saknar sanitära bekvämligheter. FN uppmärksammar på behovet av sanitära satsningar; bara i Indien saknar 600 miljoner (!) människor tillgång till toalett och i Brasilien har endast drygt 55 procent av landets kommuner avloppssystem. I övriga kommuner flyter avföring i öppna kloaker. Totalt saknar 2,5 miljarder människor toalett. Detta enligt World Toilet Organisation som med stöd av FN arrangerar Världstoalettdagen.

Text: Pamela Collin

Läs mer här.

 

Publicerad 2014-11-18 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier