Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Det handlar om din egen arbetsmiljö!

Kostnadsfritt seminarium för dig i byggbranschen

Byggcheferna satsar stort på chefens arbetsmiljö

Så ta chansen, grip tillfället att förkovra dig i din roll som byggchef.
En väl fungerande arbetsmiljö blir bara viktigare och viktigare och kunskaper om såväl det psykosociala området som övriga delar kommer att spela en allt större roll för dig som vill växa i din roll som chef.

– Arbetsmiljön, med allt från ansvarsfrågor ute på byggarbetsplatsen till den psykosociala delen för chefer och arbetsledare, är en av våra absolut viktigaste frågor. Alla verkar inte i storföretag och det finns ett enormt behov hos våra medlemmar i små och medelstora företag att lära sig mer om arbetsmiljö, säger Lars Bergqvist, ordförande Byggcheferna.

Program
Hjärnkoll – Föreläsning och workshop, där vi pratar om det vida begreppet stressproblematik, varför företaget tjänar enorma summor på att jobba med psykisk ohälsa på arbetsplatsen och framför allt hur man gör det. En föreläsning som ger insikt och konkreta argument om vikten att ta stress och psykisk ohälsa på allvar och om konsekvenserna av att göra det respektive att låta bli.

Arbetsmiljö för chefer i byggbranschen – Vi får under en timme en översiktlig genomgång av aktuell lagstiftning kring arbetsmiljö på byggarbetsplatsen av Advokatbyrån Andersson Gustafsson. Vilka sanktioner riskerar olika aktörer att drabbas av vid brister ur arbetsmiljöaspekt? Vem är ansvarig för att uppgifter utförs och under vilka förutsättningar kan ansvar delegeras?

Kursen anpassas efter deltagarnas erfarenheter och arbetsuppgifter. En del uppgifter sker i grupp där man resonerar kring autentiska fall.

Tid och plats
15 oktober kl 15.00-18.30 Malmö
5 november kl 15.00-18.30 Umeå
Seminariet avslutas med mingel och enklare förtäring.

Anmälan 
Seminariet är kostnadsfritt men Antalet platser är begränsat, så skynda dig att anmäla dig.

Anmälan gör du enklast via epost till foreningar@ledarna.se. Uppge gärna ditt medlemsnummer alt ditt personnummer i din anmälan.

Varmt välkommen!

Vem bör gå?
Alla som vill utvecklas! Kursen riktar sig till både beställare och entreprenörer.

Publicerad 2014-09-04 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier