Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Byggchefer sökes för intervju

Ett upprop från Pamela Collin, vår frilansjournalist:

Jag söker några byggchefer/arbetsledare som skulle vara intresserade av att bli intervjuade för en artikel som ska publiceras på Byggchefernas sida i Byggvärlden samt på Byggchefernas webb.

Artikeln ska handla om ”Att leda mitt i mellan”, d.v.s. om byggchefens roll/svåra position som mellanchef, inklämd mellan å ena sidan företagsledning å andra sidan medarbetare som man som byggchef basar över. Du bör ha erfarenhet av denna mellanposition och jag är intresserad av såväl någon med lång byggchefserfarenhet, som varit med ett tag och har perspektivet bakåt i tiden, som av någon yngre med kortare tid i arbetsledande position.  Du kan arbeta i ett stort eller litet företag, det viktiga är att du kan avsätta max en timma för samtal med mig i Stockholm någon gång före den 10:e september. Ring mig på 0707 49 64 40 eller mejla på pamela.collin@telia.com

Vänliga hälsningar

Pamela Collin

 

Publicerad 2014-08-21 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier