Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Ledarnas kongress 2014

Vid Ledarnas pågående kongress i Göteborg blev tre representanter för byggcheferna invalda i förbundsstyrelsen. Till 1:e vice ordförande utsågs Lars Tengvall, 58 år, Skåne och till förbundsstyrelseledamot Dastan Media-Ringlund, 32 år, Västergötland. Dessutom blev Egon Waldemarsson vald till revisor. Ledarnas styrelse (förbundsstyrelsen) utses på fyra år av kongressen och består av valda ledamöter samt en personalrepresentant. Styrelsen svarar för den strategiska styrningen av Ledarna, och leder och utvecklar verksamheten i enlighet med kongressens beslut.

Styrelsen sammanträder cirka 10 gånger per år. Ledarnas vd deltar i styrelsens sammanträden och svarar för kansliorganisationen och den löpande förvaltningen enligt styrelsens riktlinjer och anvisningar. Styrelsens ordförande, Annika Elias, är den främsta företrädaren för Ledarna och omvaldes nu för ytterligare fyra år. Klicka här för att se Ledarnas förbundsstyrelse för perioden 2014–2018.

Publicerad 2014-05-22 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier