Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Bygg badrummet rätt – Seminarier för Byggcheferna på Nordbygg

Hur man bygger badrummet rätt – som även håller tätt. På Nordbygg visas hur man bygger ett badrum som uppfyller gällande byggregler, branschregler och tillgänglighetskrav.

bc nordbygg

På Nordbygg 1-4 april visar Säker Vatten i monter EÖ:09 tillsammans med branschorganisationerna för tätskikt och de största bygg- och försäkringsbolagen resultatet av ett stort samordningsprojekt. Projektet har tagit fram enkla och trygga lösningar för att bygga badrum i en träkonstruktion enligt gällande byggregler och branschregler. I montern visas branschens nya typlösningar för inner- och ytterväggar och bjälklag i våtrum. Representanter för de olika organisationerna och företagen kommer vara på plats i montern för att visa och svara på frågor.

– Tillsammans med Byggcheferna kommer vi även att genomföra seminarier kl. 10 och 13 dagligen där typlösningarna visas i 3D / BIM, och där vi också bjuder på något gott att äta. Det är viktigt att sprida informationen om hur man ska bygga våtrum i hela branschen för att komma till rätta med samordningen som annars kan vara problematisk, säger Thomas Helmerson, vd på Säker Vatten AB. Samarbetet med Byggcheferna är det naturliga valet då.

Text: Pamela Collin

Publicerad 2014-03-31 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier