Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Det är vi som möter branschens framtida kollegor!

Byggchefernas Ambassadörsprogram började året med en ambassadörsträff i Stockholm. Gamla och nya ambassadörer fick möjlighet att diskutera årets utmaningar i rollen som ambassadör och ta fram ett attraktivt program för 2014.

Årets team är starkt och innehåller killar och tjejer som gjort olika livs- och karriärsval, har olika befattningar och som vill bidra med sina erfarenheter och som brinner för viktiga frågor inom branschen.

– Vi har redan ett par arbetsmarknadsdagar och föreläsningstillfällen inbokade i år, vilket är jätte roligt och spännande säger Anne Stampe, ansvarig för Ambassadörsprogrammet.

ambassadorer

Främre raden: Liana Georgiu, Jeanet Corvinius, Anders Hinn, Catharina Holmström
Bakre raden: Anders Oscarsson, Stefan Henriksson, Jonas Lundberg, Fredrik Lundvall
Benny Jansson, Mattias Ivarsson, Azra Kadribasic, Dastan Media Ringlund och Hampus Levén Svensson kunde inte delta vid tillfället

Om Byggchefernas ambassadörer
Byggchefernas ambassadörsprogram som startade 2009 representerar olika delar av samhällsbyggnadssektorn. Syftet är att genom dialog med kolleger och studenter delta i förändringsarbetet i branschen och på så sätt påverka inriktningen i olika frågor. Det handlar om kunskapsöverföring inom områden som bl.a. etik, arbetsmiljö, ledarskap, mångfald och hållbart byggande i samband med den pågående generationsväxlingen.

Publicerad 2014-01-29 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier