Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Inbjudan – seminarium hos IQ Samhällsbyggnad

I Australien hanteras forskning och innovation för den byggda miljön i samverkan mellan myndigheter, näringsliv och forskning i Sustainable Built Environment – National Research Center. Organisationen initierar och stödjer forskning som kräver deltagande från flera led i sektorn. Exempel är resurs- och energieffektivt byggande och boende, bättre produktivitet genom prefabricering, vidareutbildning och nya metoder, samt förbättrad offentlig upphandling och strukturerad informationshantering i värdekedjan.

Dr Keith Hampson är VD för organisationen och kommer på ett seminarium hos IQ Samhällsbyggnads kansli den 4 februari beskriva organisationens arbete med forskningssamverkan och framtagandet av en framåtsyftande nationell forskningsstrategi för den byggda miljön. 

Tid: Tisdag 4 februari 2014, kl. 13.00 – 15.00

Plats: IQ Samhällsbyggnad, Drottninggatan 33, Stockholm. Lokal: Slottet

Anmälan: Begränsat antal platser, anmäla dig via www.iqs.se
Om inte länken fungerar: http://www.iqs.se/verksamhet/motesplatser/australia_seminar

 

Publicerad 2014-01-22 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier