Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Riksbyggen vill bidra till fler hyresrätter

Nästa år inrättar Riksbyggen en ny enhet för projekt- och fastighetsutveckling av hyresrätter. Syftet är att öka och förbättra beståndet av hyresrätter. Målet är att hjälpa både fastighetsägare och investerare i samband med nybyggnation och upprustning av hyreslägenheter.

–  Riksbyggens kärnaffär är att bygga och förvalta bostadsrätter. Men med vår tids utmaningar behöver Riksbyggen också bidra till att det skapas fler hyresrätter samtidigt som takten i den nödvändiga upprustningen av 1960- och 70-talens bostadsområden från miljonprogrammet ökar, säger Leif Linde, VD Riksbyggen.

–  Vi vet att många fastighetsägare och investerare vill bygga nytt eller upprusta, men inte alltid har kompetens tillgänglig inom sin egen verksamhet, fortsätter Leif Linde.

Riksbyggen finns över hela Sverige och har byggt och utvecklat bostäder i drygt 70 år.

Text: Pamela Collin

Publicerad 2013-12-06 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier