Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Rundabords-samtal

Byggchefernas arbete med #schysstbygge handlar om att alla ska mottas på samma sätt och ha samma förutsättningar att trivas och utvecklas. När Byggcheferna genomförde en undersökning bland 800 kvinnor i branschen blev det dock tydligt att en rejäl förändring behöver ske. Igår hölls ett rundabords-samtal i Stockholm där representanter från hela branschen samlades för att diskutera hur man ska få bukt på problemet med machokulturen.

Vad kom ni fram till under rundabordssamtalet?
– Det finns ett stort engagemang och vi har en gemensam syn på problemet. Det fanns mycket idéer om kampanjer som vi skulle kunna köra tillsammans. Alla måste ta sitt ansvar och samlas under en gemensam paroll, säger Lars Bergqvist, ordförande i Byggcheferna.

Läs hela texten hos SVD.se.

Vill du vara med och påverka utvecklingen?
Kontakta Lars Bergqvist, ordförande Byggcheferna, 070-534 95 38.

Publicerad 2013-11-29 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier