Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Genom att fortsätta ger du oss tillåtelse att lagra cookies. Läs mer om cookies

Fortsätt

Vem blir Årets byggchef 2014?

Syftet med tävlingen Årets byggchef är att höja statusen på byggchefsrollen genom att lyfta fram föredömliga ledare. ”Att vara byggchef ställer mycket högre krav än många andra chefsjobb”, säger Geraldine von Celsing, konsult på Talentia som jobbar med rekrytering av byggchefer.

För femte året i rad arrangerar tidningen Byggvärlden och Byggcheferna tävlingen Årets Byggchef. Vi utser en person som är skicklig på att driva en byggprocess både för kunder, det egna företaget och medarbetarna. Läs hela artikeln hos Byggvärlden.

Vem blir Årets byggchef 2014?

Det kan du vara med och påverka. Läs om hur du gör på www.byggvarlden.se/aretsbyggchef. Senaste dag att nominera kandidater är den 9 januari 2014.

Publicerad 2013-11-20 i Övrigt

Följ oss på
sociala medier